Cuina

Coneix els nostres plats

Entrants

Per picar

  • Botifarra De Puig-Reig Saltejada amb Gàrgoles i Espàrrecs
  • Capironats A L'Andalusa
  • Croquets Suaus de Pernil Ibèric
  • Caragols Cuinats A Salsa
  • Caragols A La Llauna Amb Sal Pebre I Oli d'Oliva
  • Favetes Baby Saltejades Amb Calamarsets
  • Pernil Ibèric de Bellota

Entrants freds

  • Amanida de Pernil d'Ànec Amb Margallons I Favetes Baby
  • Esqueixada de Bacallà Amb Tomàquet de Branca Ratllat
  • Amanida Mediterrània Amb Formatge de Brie Tíbia
  • Carpaccio de Filet de Vedella Amb Formatge Parmesà
  • Carpaccio de Salmó Sobre Llit d'Alvocat
  • Foie Gras d'Ànec Amb els Seus Tostás
  • Amanida de Tomàquet Confitat i Formatge de Cabra
  • Escalivada Feta Al Carbó

Entrants calents

  • Fideuà Amb AlliOli Amb Pastes Sant Martí de Caldes de Montbui
  • Canelons Artesans de la Bóta
  • Sopa de Ceba Gratinada Amb Formatge Emental
  • Faves A la Catalana Amb Panceta I Botifarra Negra
  • Espàrrecs Verds Acompanyats De Romesco

Carns

Carns

  • Entrecot Al Rocafort O Al Pebre
  • Cama d'Ànec Confitada Amb Peres de Lleida
  • Magret d'Ànec A La Bigarrada D'O’Porto I Taronja
  • Peus de Porc Farcits Amb Figues
  • Filet de Vedella Al Perfum de Trufes Amb Formatge
  • Filet de Vedella A La Brasa
  • Botifarra de Puig-Reig
  • Costelles I Mitjanes de Xai A La Brasa
  • Conill Amb All I Oli
  • Pollastre Amb Guarnició
  • Entrecot A La Brasa

Peixos

Peixos

  • Bacallà Fet A la Planxa Amb Oli d'Alfàbrega I Pebrots Escalivats
  • Bacallà Gratinat Amb Tomàquet Casse, All I Oli I Pinyons
  • Bacallà amb salsa de mel i ametlles
  • Bacallà A La Biscaïna
  • Calamars A la Planxa Amb All i Julivert
  • Sípia A la Planxa Amb All i Julivert
  • Tronc de Lluç A l'Orio
  • Llenguado A La Salsa d'Ametlles