- Inici>
- La nostra carta>
- Cuina
Cuina
Entrants
Per picar
- Botifarra De Puig-Reig Saltejada amb Gàrgoles i Espàrrecs
- Capironats A L'Andalusa
- Croquets Suaus de Pernil Ibèric
- Caragols Cuinats A Salsa
- Caragols A La Llauna Amb Sal Pebre I Oli d'Oliva
- Favetes Baby Saltejades Amb Calamarsets
- Pernil Ibèric de Bellota
Entrants freds
- Amanida de Pernil d'Ànec Amb Margallons I Favetes Baby
- Esqueixada de Bacallà Amb Tomàquet de Branca Ratllat
- Amanida Mediterrània Amb Formatge de Brie Tíbia
- Carpaccio de Filet de Vedella Amb Formatge Parmesà
- Carpaccio de Salmó Sobre Llit d'Alvocat
- Foie Gras d'Ànec Amb els Seus Tostás
- Amanida de Tomàquet Confitat i Formatge de Cabra
- Escalivada Feta Al Carbó
Entrants calents
- Fideuà Amb AlliOli Amb Pastes Sant Martí de Caldes de Montbui
- Canelons Artesans de la Bóta
- Sopa de Ceba Gratinada Amb Formatge Emental
- Faves A la Catalana Amb Panceta I Botifarra Negra
- Espàrrecs Verds Acompanyats De Romesco
Carns
Carns
- Entrecot Al Rocafort O Al Pebre
- Cama d'Ànec Confitada Amb Peres de Lleida
- Magret d'Ànec A La Bigarrada D'O’Porto I Taronja
- Peus de Porc Farcits Amb Figues
- Filet de Vedella Al Perfum de Trufes Amb Formatge
- Filet de Vedella A La Brasa
- Botifarra de Puig-Reig
- Costelles I Mitjanes de Xai A La Brasa
- Conill Amb All I Oli
- Pollastre Amb Guarnició
- Entrecot A La Brasa
Peixos
Peixos
- Bacallà Fet A la Planxa Amb Oli d'Alfàbrega I Pebrots Escalivats
- Bacallà Gratinat Amb Tomàquet Casse, All I Oli I Pinyons
- Bacallà amb salsa de mel i ametlles
- Bacallà A La Biscaïna
- Calamars A la Planxa Amb All i Julivert
- Sípia A la Planxa Amb All i Julivert
- Tronc de Lluç A l'Orio
- Llenguado A La Salsa d'Ametlles




-
Ctra. de Palau i Plegamans a Caldes de Montbui - Urbanització Can Valls s/n 08140 Caldes de Montbui